Femke de Walle is bekend als verslaggever bij Omrop Fryslân en haar zus Elske DeWall als singer-songwriter ook buiten de provincie.

Elske DeWall (de Walle; 1985) groeide op in Feanwâlden. Op negenjarige leeftijd begon ze met saxofoon spelen en later ging ze ook zingen. In 2004 begon ze haar studie aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. Daar leerde ze ook haar man, Sietse Huisman, drummer en docent, kennen. Op 19 oktober 2009 verscheen haar eerste single Come see the end in me. Op 26 februari 2010 kwam bij Universal Music haar debuut-cd Balloon over Paris uit. Elske de Wall werd Serious Talent bij 3FM (2010). In mei 2012 verscheen haar tweede album Brave. Daarnaast stond ze in 2011 met de Britse zanger Jonathan Jeremiah en het Metropole Orkest op North Sea Jazz. Zijn toenmalige single Heart Of Stone werd voor de gelegenheid een duet en door beiden gezongen. In het voorjaar van 2012 stond De Walle naast Lionel Richie in het RTL4-programma Life4You. Richie was daar om zijn nieuwste album Tuskegee te promoten. De Walle zong samen met Richie het nummer Angel. Ze zong samen met Jan Dulles van 3JS het nummer Geef mij een naam op hun album 4 Elementen (januari 2012). Haar meest recente album heet Velvet Soldier.

Femke de Walle (1983) is als presentatrice een van de gezichten van Omrop Fryslân. Verder is ze toetsenist in de begeleidingsband van haar zus Elske. Femke de Walle presenteerde onder andere het programma Klipkar.

Douwe Kootstra heeft zijn werkzame leven in het onderwijs gewerkt. Hij schreef verschillende boeken met reisverhalen en staat bekend als meester-verteller.