Adri de Boer is een Friestalige troubadour ten voeten uit. De hartverwarmende luisterliedjes van de singer-songwriter raken een gevoelige snaar. De geboren Surhuisterveenster (1956) stond tien keer in de finale van het Friese songfestival ‘Liet’. Twee keer won hij met zijn melodieuze vertolking van een eigen lied. Zijn Friestalige programma omvat prachtige luisterliedjes, door hem begeleid op gitaar of piano. Ingetogen en dan weer uitbundig.

De singer-songwriter werkt geregeld samen met brassbands, fanfares, een koperkwintet of met pianist en arrangeur Cor Bakker. Vrijwel alle composities zijn van eigen hand, maar ook bewerkingen van Jacques Brel en Frans Halsema behoren tot zijn oeuvre. Anderhalf jaar geleden presenteerde de troubadour het 5e solo-album, onder de titel ‘Tiid’ . De recensies in de twee Friese dagbladen waren bijzonder lovend.

De in Hijum opgegroeide zangeres Janneke de Boer stond al vroeg op het toneel; ze speelde jaren bij toneelvereniging Us Nocht. In 2010 begon ze als zangeres bij de gospelband Chosen in haar huidige woonplaats Feanwâlden. Voor het tweejaarlijkse stratenfestival in haar woonplaats werd het nummer ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij overgezet in het Fries. Gurbe Douwstra heeft dit nummer in de ether gebracht via zijn Omrop Fryslân-programma Radio Froskepôle.
Janneke klom steeds vaker in de pen om liedjes over te zetten in haar ‘memmetaal’. Met muzikale begeleiding van Lise-Marije Meijer op piano en zang vormen zij een mooi duo. Lise-Marije en Janneke stonden in oktober vorig jaar in de finale van het Fryske SjongFestival ‘LIET’. Door de jury werden zij beloond met een 5e plaats, maar het publiek vond dat zij de Ivan van Pelt-publieksprijs mee naar huis mochten nemen.
Lise-Marije Meijer woont weliswaar in Groningen, maar is ook afkomstig uit Feanwâlden. Als kind al speelde zij piano en viool. Als 12-jarige kwam zij terecht in het Fries Jeugd Orkest. Sinds haar 18e speelt ze piano, bas en synthesizer in een band, waarbij ze ook in harmonieën zingt. Deze band treed op in de kerk en speelt voornamelijk covers van Engelse bands. Met Janneke werkt ze aan nieuwe songs, waarbij Janneke voor de tekst en Lise-Marije voor de melodie zorgt. De Groningse begeleidt Janneke en zingt de 2e stem mee.