Dinsdag 13 Oktober - Proeven aan toneel voor kinderen.

Heb jij altijd al een keer willen toneelspelen? Of willen weten hoe je moet improviseren? Dan is de Theaterworkshop van Eijer Producties echt iets voor jou, als je 6-11 jaar bent. Docent Jort Breeuwsma komt hiervoor speciaal in de herfstvakantie naar de Schierstins.

In deze workshop ga je werken aan improvisaties, hoe je een scène spannend kan maken en hoe je een scène uitspeelt. Zo is jullie leider van deze middag ook begonnen.

Toen Jort nog maar een kleine jongen was zat hij namelijk al op musicalles bij Theaterschool Eijer Producties waar hij meerdere hoofdrollen heeft gespeeld. Tegenwoordig is hij zelf actief als theater docent bij Eijer Producties.

Hij volgt de opleiding Docent Theater op NHLStenden en hij is onderdeel van de theatergroep Noah, onder leiding van Coco de Haas. Noah heeft net afgelopen maand een succesvol voorstellingsweekend gehad. Daarnaast heeft hij de hoofdrol in het stuk Toffe Jongens van het Minitheater (4/5 mei voorstelling).

Eijer Producties organiseert lessen in (moderne) dans, freerunning en musicals op verschillende plaatsen in Zuidoost Fryslân en is gevestigd in Gorredijk.