Donderdag 21 Oktober - Poppentheater ´Alle Eendjes´ voor 3-6-jarigen en (Groot)ouders.

Marjanne Peters

Poppenspeelster Marjanne Peters brengt de voorstelling ‘Alle Eendjes’.

´Alle eendjes´ is een interactieve vertelvoorstelling voor peuters en kleuters, met veel liedjes, begeleid op de gitaar. De voorstelling duurt 35 tot 45 minuten. We zien hoe een eendenkuikentje geboren worden en beleven mee hoe hij de sloot ontdekt. Het wordt een beetje te spannend voor hem als er een reiger over komt vliegen. Maar gelukkig is zijn mama in de buurt.

Poppentheater Peterselie is gevestigd in het Drentse Westdorp en gespecialiseerd in peuter- en kleutertheater. De voorstellingen zijn speciaal voor deze leeftijdsgroep gemaakt. Het theater van Marjanne Peters reist door het hele land met intieme interactieve vertelvoorstellingen met poppen, voor kinderen vanaf 2 jaar, maar ook voor volwassenen. Verder zijn er workshops op het gebied van poppenspel, en geeft Poppentheater Peterselie meespeelvoorstellingen.

Reserveren is aan te bevelen, vanwege de te verwachten drukte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 0511-472937. Bij overboeking is er waarschijnlijk een tweede voorstelling om 15.30 uur. Ouders en grootouders die er ook bij willen zijn, zullen vanwege de overheidseisen een bewijs van inenting of recente test tegen corona moeten laten zien. In de herfstvakantie biedt De Schierstins ook speurtochten aan voor kinderen.